top of page

Fysiotherapie in Amsterdam-West, Houthavens en Oostelijke Handelskade.

Welkom bij Fysio SpaarndammerHout.  Als centrum voor fysiotherapie Amsterdam-west zijn we zijn al jaren een begrip in Westerpark en Spaarndammerbuurt en staan bekend om onze brede aanpak. Tot 2023 heette onze praktijk Corver fysio- en manuele therapie. We kijken verder dan alleen naar de klacht, we zien de mens mét zijn klacht. 
 
Als fysiotherapeut Amsterdam zijn we de expert in problemen in houding en beweging. Of je nu last hebt van een sportblessure, nek- en rugklachten, hoofdpijn, revalidatie na een operatie of een andere aandoening, wij staan voor je klaar om u te helpen. Voor deze, en tal van andere lichamelijke klachten zorgen we ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen. Lees voor meer info of nieuws ook ons blog.

Fysiotherapie Amterdam Houthavens
Manuele Therapie Amsterdam Westerpark

Onze therapeuten in Amsterdam-west zijn breed opgeleid, hierdoor hebben wij een ruime kijk op de problemen van onze patiënt. We benaderen klachten op een persoonlijke wijze en kijken naar de mens als geheel.

Binnen deze holistische visie kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar de onderliggende oorzaak. Ontspanning en bewustwording zijn bij alle therapeuten belangrijke aspecten binnen de behandeling.
 
Binnen het team wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Hierdoor vullen wij elkaar aan en behouden we onze brede blik. 

Onze werkwijze

Fysio SpaarndammerHout (voorheen Corver Fysio) is 5 dagen per week geopend op de Spaarndammerstraat in de Spaarndammerbuurt. Daarnaast zijn Bart en Arend op woensdag aanwezig op de praktijk in Amsterdam Oost.


Arend is daarnaast op maandag en donderdag aanwezig op de locatie bij PricewaterhouseCoopers, exclusief voor medewerkers van PwC.

Op onze website bevindt zich een uitgebreide database aan fysiotherapie oefeningen, deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Direct toegankelijk

Het is al sinds 2006 niet meer nodig om een verwijsbrief te hebben voor fysio- of manuele therapie. U kunt direct een afspraak maken.

Betrouwbare en deskundige zorg

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is gewaarborgd door een tweetal keurmerken. Alle fysiotherapeuten van Fysio SpaarndammerHout zijn aangesloten bij het BIG-register en bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) of Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Wij zijn gecontracteerd met ALLE zorgverzekeraars. Voor de kosten wanneer u onverzekerd bent voor fysiotherapie, zie tarieven. Zie verder voor meer informatie over verzekeringen en vergoedingen.

FAQ

Voor uiteenlopende vragen over onze mogelijkheden in Amsterdam Westerpark of andere vragen zie FAQ.

bottom of page