top of page
Fysiotherapie Amsterdam Westerpark

Arend is sinds 2007 werkzaam in onze praktijk en sinds begin 2023 volledig eigenaar. In 2009 is hij afgestudeerd aan de SOMT als Master in de Manuele Therapie, en ook tegenwoordig volgt hij veel cursussen om zich te blijven ontwikkelen.

 

Zo heeft Arend zich gespecialiseerd in de behandeling van hoofdpijn en migraine, rug-, nek- en schouderklachten. Als lid van het Schouder Netwerk Amsterdam blijft Arend altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmogelijkheden. Waar nodig kun je ook voor een Dry Needling behandeling bij Arend terecht.


Tijdens de behandeling zal zijn persoonlijke benaderingswijze je opvallen. Arend is oprecht geïnteresseerd in jou, de mens achter de klacht, zonder oordeel. Wat is belangrijk in jouw leven? Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Afhankelijk van wat jij prettig vind zoekt Arend samen met jou naar de passende behandeling van jouw klachten. Zo leer je (weer) te kunnen vertrouwen op je lijf en je eigen kracht.


Arend maakt gebruik van manuele therapie, oefentherapie, ontspanning en bewustwording. Vooral bewustwording speelt hierbij een sleutelrol:“Waar je je bewust van bent, kun je beïnvloeden. Waar je je niet bewust van bent, beïnvloedt jou.”Arend is vader van drie kinderen en haalt ontspanning en voldoening uit een gezonde, actieve leefstijl. Daarnaast begeleidt hij in onze praktijk regelmatig stagiaires en zorgt hij als praktijkeigenaar voor ons team van therapeuten. Verder begeleidt hij met veel plezier enthousiasme elke dinsdag een sportgroep voor 55-plussers in het Westerpark.


Ben je op zoek naar een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Arend staat voor je klaar. Maak gelijk een afspraak.

bottom of page