top of page

Jip Lippe

Fysiotherapeut & LGBTQIA+

Fysiotherapie Amsterdam Westerpark

Jip is sinds begin 2021 onderdeel van ons team. Als fysiotherapeut begeleidt Jip graag mensen met

langdurige klachten, rug- en nekklachten en hand- en polsklachten. Deze gebieden hebben veel invloed op het dagelijkse leven, waardoor het extra belangrijk is om de klachten goed te behandelen.

 

Een fysieke klacht is vaak verweven met hoe jij de pijn ervaart, daarom heeft Jip altijd een open blik en een luisterend oor voor jouw verhaal. Samen leggen jullie de oorzaak en patronen onder de loep, met daarbij twee belangrijke doelen: dat jij je (snel) beter voelt én dat je meer eigenaarschap voelt

over jouw gezondheid en herstel. Met de juiste behandeling en oefeningen krijg jij de regie terug over je eigen lichaam.

 

Naast diens werk als fysiotherapeut volgt Jip een opleiding tot toneelregisseur en werkt graag met mensen uit de LGBTQIA+ community.


Transgender mensen kunnen soms pijnklachten ervaren door

dysforie of bijvoorbeeld het dragen van een binder. Als deel van die gemeenschap weet Jip dat mensen soms zorg mijden omdat ze zich onbegrepen voelen of niet altijd het idee hebben dat ze overal terecht kunnen. Herken jij dit? In onze fysiotherapie praktijk ben je meer dan welkom. Jip

creëert voor jou graag een veilige omgeving.

 

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam? Jip staat voor je klaar. Maak gelijk een afspraak.

bottom of page