top of page

Noémie Williams

Specialisaties:


Cranio sacraal therapie

Dry Needling

Hoofdpijnklachten

Wervelkolom klachten (Cyriax methode)

Long-COVID revalidatie

Sportgerelateerde klachten

NLP Practitioner

Fysiotherapeut & Cranio- Sacraal therapeut

Fysiotherapie Amsterdam Westerpark

Noémie is sinds 2015 afgestudeerd van de European School of Physiotherapy in Amsterdam en heeft in 2016 de internationaal erkende Personal Training opleiding afgerond aan de National Academy of Sports Medicine (NASM), waarna ze jarenlang werkzaam was als fysiotherapeut en personal trainer. Wegens haar passie voor sport en haar PT-ervaring heeft ze een grote affiniteit ontwikkeld voor sport-gerelateerde klachten en begeleiding naar de juiste bewegingspatronen om klachtenvrij en met plezier te bewegen en sporten.


Noémie heeft een grote fascinatie over de complexiteit van klachten en het effect van lichaam en geest op elkaar, en heeft de HBO-opleiding tot craniosacraal therapeut in 2021 afgerond aan het Upledger Instituut Nederland. Craniosacraal therapie is complementaire therapie ontstaan vanuit de osteopathie, waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht behandeld worden.


Hierdoor heeft zij een holistische kijk op klachten, en bied dan ook behandelingen vanuit deze invalshoek voor fysieke en psycho-emotionele klachten.


Verder is Noémie gecertificeerd NLP-practitioner, waardoor ze extra tools heeft om je, indien nodig, te begeleiden in het creëren van de levensstijl die je nodig hebt om blessureloos of
doelgericht door het leven te lopen (tools m.b.t. motivatie, overtuigingen, gedragsverandering, mindset).

bottom of page